Termeni și condiții

     Acest site aparține operatorului FUBYRA S.R.L. cu sediul social în Brașov str. Emil Racoviță nr 15 , bl. B1, sc. C ap 17, Nr. inreg. Reg. Com. J8/1524/2022 CUI 46170747

        I. DESCRIEREA TERMENILOR :

 • Cumpărător – persoană fizică, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
 • Vânzător – firma FUBYRA SRL, având sediul social în Municipiul Braşov, Str. EMIL RACOVIŢĂ, Nr. 15, Bloc B1, Scara C, Apartament 17, Județ Braşov, Cod poștal 500177 , Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J8/1524/2022 , CUI 46170747
 • Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.
 • Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.
 • Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
 • Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă. 
 • Publicarea acestui site are drept scop invitația publică de a încheia tranzacții comerciale pentru achiziționarea articolelor online de FUBYRA SRL
 1. Are dreptul să modifice prețurile articolelor oferite, fără înștiințarea prealabilă. Cumpărătorul este obligat să plătească prețul, care a fost afișat la momentul comandării produsului dorit. Informația privind reducerea prețurilor va fi afișată prin introducerea prețului nou sub cel vechi care va fi tăiat.
 2. Dacă articolul comandat nu mai este pe stoc, FUBYRA SRL prin  “www.fuby.info” după primirea comenzii, in termen de 7 (șapte) zile lucrătoare, va informa Cumpărătorul că produsul nu mai este pe stoc, prin trimiterea unui email la adresa de email indicată sau îl va contacta telefonic la numărul de telefon lăsat în momentul lansării comenzii. În perioada de lichidări de stocuri sau reduceri, noul termen de livrare va fi anunțat pe site.
 3. Atunci când adresa persoanei de contact și/sau numărul de telefon sunt introduse incorect sau greșit la momentul efectuării comenzii, firma FUBYRA SRL prin “www.fuby.info”  nu-și asumă responsabilitatea și nu este obligată să prelucreze comanda.
 4. Se consideră contractul a fi încheiat cu Cumpărătorul, după ce FUBYRA SRL va primi prin “www.fuby.info”  cererea de achiziționare, care a fost completată în mod corespunzător de către client.
 5. FUBYRA SRL  nu-și asumă responsabilitatea în cazul, în care Cumpărătorul a indicat datele incorecte și /sau incomplete în comandă înaintată pe site-ul   “www.fuby.info” 
 6. FUBYRA SRL nu-și asumă răspunderea pentru informațiile neclare publicate în site-ul sau. Ulterior pot avea loc corecții a prețurilor, precum și modificări ce țin de designul articolelor.
 7. Informația publicată pe site referitor la mărimi și corespondente, trebuie să fie percepută ca una informativă. FUBYRA SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru discrepanțele dintre mărimile publicate pe site și cele reale.
 8. FUBYRA SRL prin “www.fuby.info” își rezervă dreptul de a anula o comandă dacă consideră datele Cumpărătorului neclare sau dacă articolele comandate nu mai sunt disponibile pe stoc.
 9. FUBYRA SRL prin “www.fuby.info”  își rezervă dreptul ca în perioada lichidărilor de stoc sau în perioadele de SALE, să onoreze comenzile doar în limita stocului disponibil.
 10. Toate prețurile indicate sunt în RON.

       II. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR

            1 FUBYRA SRL  se obligă:

 • să confirme disponibilitatea articolelor comandate sau să refuze comanda în termen de 5 zile lucrătoare;
 • să livreze articolul comandat în termenul indicat în informația privind livrarea și achitarea produselor comandate. În procesul lichidărilor de stoc de sezon este posibil ca termenul de livrare să fie prelungit și un nou termen va fi anunțat pe site;
 • înainte de a fi livrat, fiecare articol este supus unui control tehnic (doar în cazul nu se deteriorează ambalajului original al produsului);
 • să garanteze că fiecare produs este nou (nefolosit!) și că este sigilat de producător, cu excepția cazurilor când pe ambalaj este indicat contrariul și anume că este folosit.
 1. Cumpărătorul se obligă:
 • să indice complet numele, prenumele, numărul de telefonul corect și valabil, adresa pentru livrarea și e-mailul;
 • să achite prețul articolului conform condițiilor descrise în informația de livrare și achitare a articolelor;
 • să achite cheltuielile de livrare conform condițiilor descrise în informația de livrare și achitare a articolelor;
 • să asigure accesul și posibilitățile de primire a articolului.

         III. RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

 
 1. MODALITATE DE PLATĂ :

              Pentru a achita produsele comandate pe www.fuby.info ai la dispoziție mai multe opțiuni:

 • Plata cu cardul
 • Transfer bancar

           Plata cu cardul bancar: Procesare securizată prin intermediul Netopia Mobilpay, comision 0% direct pe site. Comanda poate fi denunțată unilateral, fără nici o obligație din partea furnizorului, în măsura în care tranzacția este invalidată ca urmare a neacceptării cardului clientului, în cazul plății on line. 

            Plata prin transfer bancar  Plata se va face în baza facturii primite de la FUBYRA SRL în urma confirmării telefonice.

 1. LIVRAREA :

           Articolul comandat, se livrează la adresa indicată de către Cumpărător în termen de 1-2 zile din momentul confirmării comenzii. Produsele se livrează în ambalaj corespunzător, conform tipului sau și a modalității de livrare.

           La momentul livrării produsului, Cumpărătorul sau o persoană terță va semna documentele însoțitoare. Persoana terță este orice persoană care nu este titularul comenzii, dar primește produsul comandat și livrat și se află la adresa indicată de către Cumpărător. În procesul lichidării de sezon este posibil livrarea să fie efectuată parțial. În cazul refuzului primirii produsului, cu excepția cazurilor descrise mai jos, refuzul va fi considerat nemotivat și Cumpărătorul va fi obligat să plătească cheltuielile pentru livrare și returnare a produsului. În acest caz, Cumpărătorul este obligat să despăgubească FUBYRA SRL pentru toate prejudiciile survenite, precum și orice alte cheltuieli ce nu țin de livrarea produsului, care au apărut în urma refuzului de primire a comenzii.

           Dacă Cumpărătorul nu este găsit în termen rezonabil pentru efectuarea livrării la adresa indicată sau nu este găsit în termenul de îndeplinire a livrării la adresa indicată, sau nu este asigurat accesul și condițiile de livrare a produsului în acest termen, firma FUBYRA SRL  este eliberată de obligația de a livra comanda. Cumpărătorul își poate manifesta dorința de a primi articolul și după expirarea termenului de livrare, în condițiile în care acesta nu a fost găsit la adresa indicată, dar cu obligația de a își asuma toate cheltuielile privind livrarea. În acest caz, un nou termen de livrare va fi stabilit din momentul confirmării.

          Cumpărătorul are dreptul să refuze primirea coletului în cazul în care comanda i-a fost livrată în următoarele condiții:

 • articolul livrat nu corespunde comenzii efectuate de către Cumpărător.
 • prețul pe care Cumpărătorul trebuie să-l achite, nu corespunde sumei datorate.
 • dacă există diferențe între articolul comandat și articolul primit, și acestea nu au putut fi constatate la momentul primirii comenzii. Cumpărătorul are dreptul să solicite schimbul mărimii sau schimbul articolului ce figurează în comanda sa inițială. 

              În cazul livrării prin curier, dacă acesta nu este  autorizat de către FUBYRA SRL curierul nu va permite Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

         3. GARANȚIA :

         Toate produsele comercializate de către site-ul www.fuby.info, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

         Garanția se anulează în următoarele cazuri:

 • Deteriorările, cauzate de transportul necorespunzător, păstrarea și exploatarea incorectă.
 • Încercarea din partea Cumpărătorului de a repara produsul și/sau de către o altă persoană neautorizată.
 • În cazul folosirii consumabilelor de calitate inferioară și neoriginale.

           Ca excepție de la obligațiile specificate în prezenta garanție, independent daca sunt în baza contractului, FUBYRA SRL nu poate fi responsabilă pentru orice deteriorare directă, indirectă, intenționată, întâmplătoare sau în urma unei consecințe sau prejudiciu ce este produs în urma unei omisiuni a unui funcționar public sau conform unei alte teorii legale, precum și chiar dacă este presupusă posibilitatea a unor astfel de deteriorări.

      IV.    DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPĂRATE

          Cumpărătorul are dreptul, fără să datoreze despăgubire sau să achite prejudicii și fără să indice cauza, conform ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, să returneze articolele primite, solicitând acest lucru prin completarea FORMULAR DE RETRAGERE  și să îl trimită la adresa de email: [email protected] , ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului.

     Returnarea poate fi făcută conform următoarelor condiții:

 • solicitarea de returnare a articolului este efectuată în mod scris pe adresa electronica de corespondență, indicată de către FUBYRA SRL, în termenul de 14 zile calendaristice din momentul livrării articolului. În solicitare, dacă se solicită returnarea contravalorii, trebuie să fie indicat contul bancar personal al clientului pe care, ulterior, să fie restituită suma achitată de acesta pentru articol împreună cu banca unde a fost deschis contul bancar și codul SWIFT;
 • dacă produsul este într-o stare de comercializare bună adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum (în cazul consumabilelor), softul să nu fi fost modificat sau adăugate noi softuri, ambalajul este original cu eticheta originală, este însoțit de documentele originale, care sunt eliberate de către FUBYRA SRL – factura comercială, bonul de plată, garanția (dacă a fost eliberată o astfel de garanție);
 • cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar.
 • FUBYRA SRL își păstrează dreptul de a nu restitui suma achitată, către cumpărător, în cazul încălcării a unei sau a mai multor condiții de returnare a articolului.

            V.  PUBLICAREA INFORMAȚIILOR

            FUBYRA SRL prin www.fuby.info se obligă să nu dezvăluie nicio informație cu caracter personal a Cumpărătorului, persoanelor terțe și anume –societăților comerciale, persoanelor fizice s.a.m.d., cu excepția cazurilor în care:

 • Cumpărătorul și-a exprimat consimțământul în scris;
 • Informația a fost solicitată de către organele de stat sau de către funcționarii publici împuterniciți să solicite și să acumuleze informații în conformitate cu legislația în vigoare;
 • FUBYRA SRL prin www.fuby.info este obligată să acorde informații în conformitate cu legislația în vigoare.

               VI.  CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

             FUBYRA SRL prin www.fuby.info poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia în vederea ducerii la îndeplinire a comenzii.

          În caz de cesiune/subcontractare,  FUBYRA SRL prin www.fuby.info rămâne răspunzător față de Client cu privire la modul în care persoana căreia i-a cesionat contractul își îndeplinește obligațiile față de Client.    

              VII. RESPONSABILITATEA

             FUBYRA SRL prin  www.fuby.info nu-și asumă responsabilitatea pentru încălcarea obligațiilor care le revin în temeiul prezentului contract în cazul apariției unor circumstanțe pe care FUBYRA SRL prin www.fuby.info nu le-a prevăzut și nu a fost obligată să le prevadă – inclusiv și nu doar, în cazul forței majore, evenimente fortuite, probleme în rețeaua globală de Internet și prestarea serviciilor în afara ariei a FUBYRA SRL prin www.fuby.info

            FUBYRA SRL prin www.fuby.info nu poate fi responsabilă pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către FUBYRA SRL prin www.fuby.info a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

         FUBYRA SRL prin www.fuby.info va fi răspunzătoare în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.        

               VIII. UTILIZAREA ABUZIVĂ A SITU-ULUI FUBY.INFO

            Se consideră utilizare abuzivă a site-ului orice utilizare făcută cu rea credință, într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare, în orice alt mod care poate produce prejudicii www.fuby.ro, ori în cu totul alte scopuri decât cele specifice utilizării normale a site-ului.

             Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului ori de a produce prejudicii subscrisei, organele competente (inclusiv cele penale) urmând a fi sesizate sub acest aspect.

            IX.  LITIGII

              Toate litigiile dintre părți se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care, nu se va ajunge la un numitor comun, toate litigiile nesoluționate, ce rezultă din contractul încheiat dintre părți sau cele ce se referă la acesta, inclusiv litigiile, ce decurg sau se referă la interpretarea incorectă al acestuia, invaliditatea, îndeplinirea sau încetarea contractului, precum și disputele cu privire la completarea lacunelor din contract sau adaptarea sa la circumstanțe noi apărute, vor fi soluționate de către instanța competentă la locul unde este înregistrată  FUBYRA SRL  în conformitate cu legislația în vigoare.

              X.  PREVEDERI DIVERSE

               Părțile în contract vor fi considerate contractanți independenți și niciuneia din părți nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii și condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract și nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înțelegere scrisă semnată de ambele părți.

        Dacă nu dorești să accepți condițiile indicate, te rugăm să nu utilizezi acest site!

Vă mulțumim !

www.fuby.info